Wie zijn wij?Ons team bestaat uit vijf verloskundigen, waarvan twee waarneemsters.
Helga van Dijk, Ilse Aben, Monique Elbers, Hilde Grondhout
en Sanne Reutelingsperger.

Je zal ons alle vijf tegenkomen bij je afspraken op het spreekuur.

We stellen ons graag aan je voor!

 

Mijn naam is Helga van Dijk. Ik ben getrouwd en ben moeder van 3 kinderen.

Met veel enthousiasme en passie werk ik al sinds 1993 als verloskundige.

Er is veel veranderd in die jaren. Wat gebleven is, is de verwondering over zwangerschap en het bijzondere proces van de bevalling.

Het blijft een uitdaging om de zorg zoveel mogelijk af te stemmen aan de behoeftes van de zwangere vrouw en haar partner. De kwaliteit van zorg staat altijd voorop tijdens deze periode in iemands leven, maar ook goede ondersteuning bij verlies.

Met ervaring, zorgzaamheid en persoonlijke zorg sta ik voor jullie klaar.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en te begeleiden in deze bijzondere periode.


 


Ik ben Ilse Aben. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Academie verloskunde te Maastricht.
In mijn 1e jaar aan de opleiding en in mijn 4e jaar van de opleiding heb ik met veel plezier in deze praktijk stage gelopen en de 1e zwangerschappen en bevallingen hier in de regio begeleid.
Na een paar jaar te hebben waargenomen, onder andere in deze praktijk, heb ik ook mijn echo opleiding afgerond. Begin 2012 ben ik als vaste maat hier in de praktijk erbij gekomen.
De afwisseling in de verloskunde maakt dat geen dag hetzelfde verloopt en dat maakt ons werk zo leuk!
In 2014, 2016 en 2019 heb ik zelf mogen ervaren hoe bijzonder het is om zwanger te zijn, te bevallen en alles wat daar nog meer bij komt kijken.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en mijn steentje bij te dragen aan de zorg voor jullie.
Gelukkig meestal in goede tijden, maar zeker ook als niet alles loopt zoals vooraf gehoopt, ben ik er graag voor jullie!Ik ben Monique Elbers. In 2000 ben ik afgestudeerd als verloskundige en direct gaan werken in deze praktijk. Dat is inmiddels dus al heel wat jaren. Toch blijft het werk elke dag weer bijzonder. De verhalen tijdens de spreekuren, natuurlijk alle geboortes, maar ook de verschillende reacties van de kersverse ouders; dit werk gaat nooit vervelen. En het blijft een voorrecht om zwangeren en hun partners bij te mogen staan in deze onvergetelijke periode in hun leven. Heel mooi was het om zelf 2 kinderen te mogen krijgen en de verloskunde ook van de andere kant te ervaren! Ik hoop nog jaren in dit fijne team te blijven werken!
 


Onze waarneemsters


Ik ben Hilde Grondhout. Sinds half 2017 ben ik met enthousiasme werkzaam in het team van verloskundige praktijk Cuijk Mill. Ik ben opgeleid op de Academie Verloskunde in Maastricht.
Het is zo bijzonder om een zwangerschap en bevalling te mogen begeleiden. Op het moment dat ik na de geboorte het kersverse gezin feliciteer, voel ik me bevoorrecht dit beroep te mogen uitoefenen!


 

Mijn naam is Sanne Reutelingsperger en ik ben in juli 2018 afgestudeerd als verloskundige aan de Academie verloskunde in Maastricht. In maart 2019 ben ik bij Verloskundige praktijk Cuijk Mill gestart als waarneemster. Hiervoor heb ik in Bergen gewerkt. Ik realiseer mij heel goed dat zwangerschap, de geboorte van jullie kindje en de eerste tijd als kersverse ouders hele bijzondere momenten in jullie leven zijn. Daarom vind ik het een grote eer om hierbij te mogen zijn. Ik hoop dat ik er samen met de rest van het team voor kan zorgen dat dit een hele mooie tijd voor jullie gaat worden!

 
Per 1 april 2019 zijn we door de wet verplicht om onze BIG-registratienummers zichtbaar te maken op onze website. Daarom volgen hieronder de BIG-registratienummers van de verloskundigen die in deze praktijk werkzaam zijn:
Helga van Dijk: 99035776003
Ilse Aben: 89908827603
Monique Elbers: 89052751903
Hilde Grondhout: 29922789503
Sanne Reutelingsperger: 19924549403
Rinske Voets: 99922495603
 Wij staan klaar voor jullie!

Je kan je direct online aanmelden. Wil je liever telefonisch je eerste afspraak plannen dan kan dat natuurlijk ook. Je mag ons bellen tijdens het telefonisch spreekuur.