Kwaliteitsregister

Alle verloskundigen in deze praktijk staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Wie is ingeschreven in dit register van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, laat zien dat hij of zij actief investeert in nieuwe kennis en vaardigheden. Denk daarbij aan een nascholing en vaardigheidstrainingen voor spoedeisende handelingen. Een geregistreerde verloskundige werkt volgens de standaarden en richtlijnen. Zij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van haar werk in de ruimste zin van het woord. Die kwaliteit strekt zich uit tot medische kennis en vaardigheden, een goede praktijkorganisatie, (multidisciplinaire) samenwerking en cliëntgericht werken.

De KNOV heeft ook een informatieve site voor zwangeren waar veel interessante informatie op te vinden is. Zie http://www.deverloskundige.nlWij staan klaar voor jullie!

Je kan je direct online aanmelden. Wil je liever telefonisch je eerste afspraak plannen dan kan dat natuurlijk ook. Je mag ons bellen tijdens het telefonisch spreekuur.