Bereikbaarheid

Op ons telefonisch spreekuur zijn wij bereikbaar voor het maken van afspraken en het beantwoorden van niet dringende vragen. Wij hebben telefonisch spreekuur op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 0485-451511, optie 2 (telefonisch spreekuur). Wij werken niet met een praktijkassistente, dus je krijgt altijd direct een verloskundige aan de telefoon wanneer je ons belt.

De zwangerschapscontroles zijn altijd op afspraak. Op maandag en donderdag is er spreekuur in Cuijk en op dinsdag, woensdag en vrijdag is er spreekuur in Mill. We hebben regelmatig een avondspreekuur.

Voor hulp tijdens de bevalling, bij spoed of voor het doorgeven van kraambedden is de dienstdoende verloskundige altijd te bereiken op het nummer: 0485-451511, optie 1 (spoed)

Op ons e-mailadres info@verloskundigecuijkmill.nl kun je ons bereiken voor praktische, niet dringende zaken, zoals het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een zwangerschapsverklaring. Bij voorkeur geven wij je ook antwoord via de mail. Voor medische vragen hebben we graag dat je ons belt in plaats van een email stuurt. Kun je ons echter in geval van een druk telefonisch spreekuur niet bereiken, laat ons dit dan weten via de mail. Als je deze mail uiterlijk om 12.00 uur verstuurt, kunnen we je nog diezelfde dag een antwoord geven. Vermeld dan voor de zekerheid in je mail ook het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. Bij urgente medische vragen moet je ons altijd bellen op 0485-451511, optie 1 (spoed).

In het geval van een technische storing in het netwerk en er sprake is van spoed, dan kun je de dienstdoende verloskundige laten oproepen via de afdeling Vrouw van het Maasziekenhuis in Boxmeer: 0485-845570Wij staan klaar voor jullie!

Je kan je direct online aanmelden. Wil je liever telefonisch je eerste afspraak plannen dan kan dat natuurlijk ook. Je mag ons bellen tijdens het telefonisch spreekuur.