Bereikbaarheid

Telefoonnummer: 0485-451511. 
Wij werken niet met een praktijkassistente, dus je krijgt altijd direct een verloskundige aan de telefoon wanneer je ons belt. 

Dringende verloskundige zorg

Altijd, 24 uur per dag.

Voor hulp tijdens de bevalling of voor het doorgeven van kraambedden. Ook voor klachten die niet kunnen wachten, zoals onder andere: bloedverlies, buikpijn of het voelen van minder bewegingen van de baby. Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer, volg het keuzemenu.

Telefonisch spreekuur

Maandag – woensdag – vrijdag, tussen 09:00 – 12:00 uur.

Op ons telefonisch spreekuur zijn wij onder andere bereikbaar voor het maken van afspraken,  beantwoorden van vragen, het geven van advies bij zwangerschapsklachten en het aankaarten van eventuele zorgen. Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer, volg het keuzemenu.

E-mailadres

info@verloskundigecuijkmill.nl

Via deze weg kun je ons bereiken voor praktische- en niet dringende vragen, zoals het verzetten van een afspraak. Wij streven er naar om je op werkdagen binnen 48 u terug te mailen.

Spreekuur
De zwangerschapscontroles zijn altijd op afspraak. We hebben op twee locaties spreekuur:
- Cuijk: maandag en donderdag.
- Mill: dinsdag, woensdag en vrijdag.  

Niet bereikbaar?
In het geval van een technische storing in het netwerk en er sprake is van dringende verloskundige zorg, dan kun je de dienstdoende verloskundige laten oproepen via de afdeling Verloskunde van het Maasziekenhuis in Boxmeer: 0485-845570.
 Wij staan klaar voor jullie!

Je kan je direct online aanmelden. Wil je liever telefonisch je eerste afspraak plannen dan kan dat natuurlijk ook. Je mag ons bellen tijdens het telefonisch spreekuur.