Nieuws

09 juni 2019

Waarneming tijdens zwangerschapsverlofMijn naam is Rinske Voets en vanaf juni ga ik werken bij Verloskundige praktijk Cuijk Mill als waarneemster tijdens het zwangerschapsverlof van Ilse Aben.
Samen met mijn man, dochter van 10 jaar en zoontje van 7 jaar woon ik in Vught.

Als verloskundige voel ik me bevoorrecht om zo’n bijzondere periode en gebeurtenis als zwangerschap en geboorte te mogen begeleiden. Oprechte interesse in combinatie met nuchtere en praktische begeleiding beschrijven mijn stijl van begeleiding het beste. Tijdens de bevalling zijn rust, vertrouwen en openheid met hier en daar wat relativerende humor dan ook punten die ik zeer belangrijk vind, zodat ik op die manier kan bijdragen aan een positief gevoel over één van de mooiste en indrukwekkendste momenten in iemands leven.

Ik hoop jullie tijdens jullie zwangerschap te leren kennen en zo een stuk begeleiding te kunnen geven in een bijzonder intieme en wonderlijke tijd in jullie leven, en daarnaast aan een mooie zwangerschap, bevalling en kraamtijd te kunnen bijdragen.

 


Terug naar overzicht

Wij staan klaar voor jullie!

Je kan je direct online aanmelden. Wil je liever telefonisch je eerste afspraak plannen dan kan dat natuurlijk ook. Je mag ons bellen tijdens het telefonisch spreekuur.