Nieuws

26 september 2021

Versoepelingen m.b.t. coronaEr zijn weer een aantal versoepelingen mogelijk binnen onze praktijk m.b.t. de maatregelen rondom het coronavirus. Veel mensen zijn inmiddels volledig gevaccineerd en zijn daardoor meer beschermd tegen dit virus. We zullen daarom vanaf maandag 27 september niet meer standaard een mondkapje dragen tijdens de spreekuren, tijdens de bevalling en tijdens de kraamvisites. Mocht je het zelf prettig vinden om nog wel een mondkapje te dragen, dan is dat natuurlijk prima. Indien gewenst mag je ons ook altijd vragen om ook een mondkapje te dragen. 
We hebben afgelopen tijd gevraagd om alleen huisgenoten mee te nemen naar de afspraken op het spreekuur. Deze regel zal ook niet meer gelden vanaf 27 september. Wel zullen we blijven proberen om 1,5 meter afstand te houden van de personen die je als zwangere meeneemt naar je afspraak. Dit omdat er nog steeds een aantal zwangeren zijn die nog niet (volledig) gevaccineerd zijn. We zullen dus nog steeds een bepaalde mate van voorzichtigheid aanhouden om ook hen op een verantwoorde manier zorg te kunnen bieden binnen onze praktijk.
Mocht je corona gerelateerde klachten hebben, zoals een verkoudheid, hoesten en/ of keelpijn, dan blijft natuurlijk het advies om je te laten testen via de GGD. Mocht je in de periode van deze klachten een afspraak hebben op ons spreekuur en er is nog geen (negatieve) uitslag van de GGD, dan verwachten we een telefoontje om je afspraak uit te stellen. 
 


Terug naar overzicht

Wij staan klaar voor jullie!

Je kan je direct online aanmelden. Wil je liever telefonisch je eerste afspraak plannen dan kan dat natuurlijk ook. Je mag ons bellen tijdens het telefonisch spreekuur.