Nieuws

09 mei 2020

Versoepeling maatregelen in regionaal overlegBeste zwangeren,

Jullie hebben het misschien in de krant of online al gelezen: de coronamaatregelen worden weer wat versoepeld. Hier zijn wij heel erg blij mee!!

In onze regio hebben we nog niet de tijd gehad om met alle betrokken partijen te overleggen hoe om te gaan met deze versoepelingen. Denk hierbij aan collega verloskundigen, ziekenhuizen en kraamzorg.

We gaan dit weekend met de geboortezorgaanbieders aan de slag om te bepalen hoe het er precies uit komt te zien. Het is namelijk belangrijk om rustig uit te gaan breiden om het risico op besmetting voor jullie en onszelf zo laag mogelijk te houden. Natuurlijk nemen we hierbij jullie wensen serieus!

Wel blijft gelden: kom niet als je verkouden bent, houdt 1.5 meter afstand waar mogelijk en ga er verstandig mee om als je binnenkort weer samen met je partner zou mogen komen. Je partner mag uiteraard ook geen klachten hebben wanneer hij/zij meekomt.

We streven er naar om uiterlijk maandag duidelijkheid te hebben over welke versoepelingen er ingevoerd worden. Wij laten jullie het direct weten als er meer bekend is! Je mag ons natuurlijk altijd bellen met klachten of vragen over je zwangerschap, maar voor vragen over de versoepeling, vragen wij jullie te wachten op ons volgende bericht.

Houd ons praktijknieuws dus in de gaten voor de meest recente berichtgeving.

Groeten,
Verloskundige praktijk Cuijk-Mill


Terug naar overzicht

Wij staan klaar voor jullie!

Je kan je direct online aanmelden. Wil je liever telefonisch je eerste afspraak plannen dan kan dat natuurlijk ook. Je mag ons bellen tijdens het telefonisch spreekuur.