Nieuws

25 juni 2021

Maatregelen/versoepelingen m.b.t. het coronavirusDe berichten over de verspreiding van COVID-19 blijven positief. Zo positief dat in het gewone leven veel maatregelen opgeheven worden. Het virus is echter nog steeds aanwezig. Om onze kwetsbare doelgroep toch extra te blijven beschermen, achten wij het heel gewenst een aantal maatregelen binnen onze praktijk in stand te houden. De consequenties van COVID-19 bij zwangeren kunnen namelijk heftiger zijn dan bij de niet zwangere populatie, zeker na 28 weken zwangerschapsduur. Daarnaast zijn op basis van de leeftijd nog niet alle zwangeren volledig gevaccineerd of wordt er soms afgezien van vaccinatie vanwege de zwangerschap. 

Daarom willen we jullie vragen om bij binnenkomst in onze praktijk, zowel in Mill als in Cuijk, een mondkapje te dragen. Bij alle bewegingen door de gang en in de wachtkamer mag je het mondkapje dragen. Ook als je niet alleen in de wachtkamer bent, vragen we je het mondkapje op te houden. In de spreekkamer kan desgewenst het mondkapje af als we in gesprek zijn op meer dan 1,5 meter afstand. Bij het meten van de bloeddruk en het uitwendig zwangeren onderzoek zullen we het mondkapje wel weer moeten dragen. 

Als je onze praktijk bezoekt, mag je meerdere personen uit je eigen huishouden meenemen, dus je partner en/of je kind(eren). 

Hopelijk kunnen we er op deze manier samen voor zorgen dat het virus niet alsnog gaat verspreiden tijdens onze zorgmomenten!

 


Terug naar overzicht

Wij staan klaar voor jullie!

Je kan je direct online aanmelden. Wil je liever telefonisch je eerste afspraak plannen dan kan dat natuurlijk ook. Je mag ons bellen tijdens het telefonisch spreekuur.