Nieuws

14 november 2020

Afspraak maken voor bloedafname MaasziekenhuisVanaf 16 november is er een afspraak  nodig voor bloedafname in het Maasziekenhuis. 
Door het werken op afspraak in het ziekenhuis kunnen het aantal personen in de wachtkamer beperkt worden tot een minimum en kan de anderhalve meter waargeborgd worden, zowel voor patiënten als voor medewerkers. Op deze manier wordt er alles aan gedaan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Bijkomend voordeel is dat de patiënt direct wordt geholpen. 
Patiënten die zich melden zonder afspraak worden ook geholpen, maar moeten rekening houden met een langere wachttijd. 
Het maken van een afspraak is nog niet mogelijk in de bloedafnamelocaties in de regio. Hier kunnen mensen gewoon langskomen op de tijden zoals die op de website vermeld staan. 
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak verwijzen wij jullie naar de website van het Maasziekenhuis: https://www.maasziekenhuispantein.nl/patient-bloedprikken


Terug naar overzicht

Wij staan klaar voor jullie!

Je kan je direct online aanmelden. Wil je liever telefonisch je eerste afspraak plannen dan kan dat natuurlijk ook. Je mag ons bellen tijdens het telefonisch spreekuur.