Bereikbaarheid

Op ons telefonisch spreekuur zijn wij bereikbaar voor het maken van afspraken en het beantwoorden van niet dringende vragen.
Wij hebben telefonisch spreekuur op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 0485-451511, optie 2 (telefonisch spreekuur). 

De zwangerschapscontroles zijn altijd op afspraak. Op maandag en donderdag is er spreekuur in Cuijk en op dinsdag, woensdag en vrijdag is er spreekuur in Mill. Vanaf eind juli zullen we nagenoeg elke week een avondspreekuur hebben. 

Voor hulp tijdens de bevalling, bij spoed of voor het doorgeven van kraambedden is de dienstdoende verloskundige altijd te bereiken op het nummer: 0485-451511, optie 1 (spoed)

Op ons e-mailadres info@verloskundigecuijkmill.nl kun je ons bereiken voor praktische, niet dringende zaken, zoals het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een zwangerschapsverklaring. Bij voorkeur geven wij je ook antwoord via de mail. Voor medische vragen hebben we graag dat je ons belt in plaats van een email stuurt. Kun je ons echter in geval van een druk telefonisch spreekuur niet bereiken, laat ons dit dan weten via de mail. Als je deze mail uiterlijk om 12.00 uur verstuurt, kunnen we je nog diezelfde dag een antwoord geven. Vermeld dan voor de zekerheid in je mail ook het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. Bij urgente medische vragen moet je ons altijd bellen op 0485-451511, optie 1 (spoed).

In het geval van een technische storing in het netwerk en er sprake is van spoed, dan kun je de dienstdoende verloskundige laten oproepen via de afdeling Vrouw van het Maasziekenhuis in Boxmeer: 0485-845570.

Studenten verloskunde

Wij bieden stageplaatsen aan verloskundigen in opleiding. Deze stagiaires kunnen aanwezig zijn tijdens zwangerschapscontroles, de bevalling en het kraambed. Zij kunnen je onder onze supervisie begeleiden. Als je hier bezwaar tegen hebt, kun je dit altijd aangeven. Kijk bij ons praktijknieuws als je graag weet of er op dit moment een stagiare in onze praktijk is.

Kwaliteitsregister

Alle verloskundigen in deze praktijk staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen. 
Wie is ingeschreven in dit register van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, laat zien dat hij of zij actief investeert in nieuwe kennis en vaardigheden. Denk daarbij een nascholing en vaardigheidstrainingen voor spoedeisende handelingen. Een geregistreerde verloskundige werkt volgens de standaarden en richtlijnen. Zij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van haar werk in de ruimste zin van het woord. Die kwaliteit strekt zich uit tot medische kennis en vaardigheden, een goede praktijkorganisatie, (multidisciplinaire) samenwerking en cliëntgericht werken.
 KNOV keurmerk met tekst

De KNOV heeft ook een informatieve site voor zwangeren waar veel interessante informatie op te vinden is. Zie http://www.deverloskundige.nl